bootstrap html templates

Schimbare de Look

Salon pentru Schimbare de Look în Constanța. Dacă ai nevoie să îți schimbi look-ul actual, motivele fiind multiple, te putem ajuta cu idei și te putem ghida în întreg procesul de schimbare. Skyline Beauty oferă servicii complete și complexe pentru fiecare gust, astfel încât tu să te simți confortabil și mai încrezătoare cu noul tău look.

Desfășurarea procesului de schimbare a look-ului

Pentru a ne da seama ce anume dorești să schimbi la tine, este nevoie să te vedem și să ascultăm ceea ce ai dori să obții. Noi te vom ghida pentru această schimbare, cu sfaturi și observații din partea specialiștilor noștri. După ce ne vom face o idee despre cum ai dori să faci schimbarea, ne vom apuca de treabă.
La fiecare pas al acestei schimbări de look vom vorbi cu tine pentru a livra cea mai apropiată, dacă nu exactă viziune a ta.

Micropigmentarea Sprâncenelor - Pasul 1

Micropigmentarea sprâncenelor este una din cele mai importante măsuri în schimbarea de look. Sprâncenele sunt primele puncte ale feței care ies în evidență, chiar dacă ți-ai dat seama până acum sau nu. Acestea trebuie să arate impecabil, și procesul trebuie să rămână de durată.

Micropigmentarea Ochilor - Pasul 2

La fel ca în cazul sprâncenelor, ochii au un impact enorm în schimbarea de look. Micropigmentarea ochilor va fi un "must have" dacă dorești ca look-ul tău sa fie schimbat cu adevărat. Mai mult de atât, în orice parte a zilei (chiar și în timpul somnului) ochii tăi vor rămâne machiați, nemaifiind nevoie să porți la tine un eyeliner.

Micropigmentarea Buzelor - Pasul 3

Ultimul pas al Micropigmentării, micropigmentarea buzelor face ca buzele tale să rămână la fel timp foarte îndelingat (și aici ne referim la ani, nu ore). Dacă buzele tale vor fi bine conturate și vor avea o culoare sexy (aleasă de tine), te va face încrezătoare și vei acoperi o parte foarte importantă în procesul de schimbare a look-ului.

Coafura - Pasul 4 (opțional, dar recomandat)

Într-un proces de schimbare totală a look-ului, coafura este o altă piesă de impact din punct de vedere al frumuseții. Fie că vrei o coafură de moment sau un HairStyle permanent, noi te vom ghida spre a alege ce este cel mai potrivit pentru tine în funcție de fizionomia feței. 

Înfrumusețare Unghii - Pasul 5

O altă parte foarte importantă este aspectul Unghiilor. Nu are aceeași greutate cum o are Micropigmentarea, dar pentru un plus masiv de feminitate, vei lua serios în considerare și înfrumusețarea unghiilor. Chiar dacă ai deja o anumită formă dată unghiilor, un anumit tips cu gel sau o anumită manichiură, pregătește-te să renunți la această formă și să îți refaci unghiile potrivite noului tău look.

Extensii Gene - Pasul 6 (opțional, dar recomandat)

Nu vorbim de orice tip de extensii, ci de extensii de gene care rezistă foarte mult timp după aplicare. Chiar dacă este un pas opțional, într-o schimbare totală de look este necesar și acest pas. Oricine dorește o schimbare totală de look, ar vrea să obțină acel "WooW" de pe buzele fiecărui individ care te vede după ce procesul este finalizat. 

Machiaj - Pasul 7 (opțional)

Acesta este un pas opțional deoarece tu vei obține o mare parte a machiajului numai din micropigmentare. Ba mai mult, datorită micropigmentării nu vei mai avea nevoie de machiaj câțiva ani, lookul tău rămâne la fel foarte mult timp. Dar dacă totuși vrei să aplicăm mai mult machiaj, o vom face. Dacă ești clienta noastră, vom face tot posibilul ca tu să ieși din salon foarte mulțumită.
Chiar daca tu vei avea Sprâncenele, Ochii și Buzele Micropigmentate, poți aplica orice fel de machiaj peste acestea, fără să interfereze cu culoarea machiajului.

De ce să alegi serviciile Skyline pentru Schimbarea Look-ului?

Pe lângă faptul că serviciile noastre pentru schimbarea Look-ului sunt complete și complexe, tu vei rămâne cu un look perfect 2-3 ani de zile

Iată câteva exemple pentru Schimbarea de Look | Skyline

Glisează din dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de micropigmentare full lips a buzelor.

Programează-te pentru Micropigmentarea Buzelor

Dacă te-ai hotărât sau te-am convins că micropigmentarea buzelor (indiferent că alegi Full Lips sau numai Contur) este pentru tine, am fi onorați să devii clienta noastră. Te așteptăm cu drag în salonul Skyline, unde profesionalismul și transparența ne definesc.

Ne găsești și pe: