amp templates

Cursuri Extensii Gene
Fir cu Fir 1D, 2D, 3D
în Constanța

Cursurile pentru Extensii de Gene în Constanța au ca obiectiv învățarea și formarea elevilor noștri, crearea de viitori masteri in domeniul frumuseții, livrarea unor practici bine documentate și cu aplicabilitate. Înscrie-te pentru cursurile Skyline Beauty Academy pentru MasterClass-urile Extensii Gene.

Cursuri Extensii Gene 1D, 2D, 3D

Este timpul să aflii și tu secretele ce stau în spatele aplicării genelor! De aceea te asteptăm să te înscri la un nou Curs Individual de Extensii de Gene -1D, 2D, 3D !

Beneficii:
📍 La finalul cursului veți obține Diploma de Participare.
📍 Oferim kit după terminarea cursului.
📍 Veți lucra pe modele umane.
📍 Suport de curs aplicat.
📍 Veți beneficia de suport online.
📍 Veți lucra cu produse profesionale.

Cursuri Laminare & Vitaminizare Lash Botox

Procedura tratament Lash Botox de vitaminizare și laminare a genelor, pătrunde în structura firului, umple zonele deteriorate și ajută la restaurarea genelor din interior.
Laminare + Vitaminizare Gene Lash Botox
🔴 Ideal pentru persoanele pasionate de naturalețe și frumusețe non-toxică.
🔴 Lash Botox: ▪ Colagen Hidrolizat; ▪ Keratină Hidrolizată; ▪ Acid Citric; ▪ Ulei de argan; ▪ Acid Hialuronic; ▪ Pro-Vitamina B5; ▪ Tocoferol;
🔴 Marește cu 40% grosimea și volumul genelor
🔴 În acest fel, după fiecare procedură, Lash Botox-ul va transforma genele: mai frumoase, mai lungi, mai voluminoase

Programează-te la Cursurile pentru Extensii Gene în Constanța

Dacă te-ai hotărât să faci parte din academia noastră, programează-te pentru cursuri.

Procedura în aplicarea Extensiilor de Gene

MODUL DE APLICARE

Genele se aplică la 1mm de pleoapă, pe genele mature. Ele nu intră niciodată în contact cu pielea, doar cu firul de păr al genei pe care a fost aplicat, perfect izolat
de restul genelor naturale.

Pe o geană, se pot aplica de la 1 la 15 extensii de gene.
Adezivul de gene este unul special și se adaptează în funcție de tipul de extensii ales și de sensibilitatea ochilor. Exista diferite tipuri de extensii de gene și diverse combinații, care pot rezulta într-un look final diferit. Aplicarea unui set durează, în medie, 2 ore jumătate.

Înveți cum să aplici Extensii de Gene

NU AFECTEAZA GENELE NATURALE

Genele naturale nu sunt afectate în nici un fel de aplicarea extensilor de gene, dacă procedura este corectă. Genele naturale vor cădea în ritmul lor obișnuit și vor crește alte gene în locul lor. Acesta e ciclul natural al firelor de păr din acea zona.

Atunci când genele cu extensii de gene vor cădea, se vor forma anumite goluri, în general dispersate, care sunt indicate să fie umplute o dată la 3 săptămâni, ca aspectul lor să rămână întreținut.

Înveți cum să procedezi

Înveți tehnicile de volum

 • Vei învăța tehnica Fir cu Fir Clasic (stilul Japonez): un fir fals pe un fir natural
 • Vei învăța tehnica Fir cu Fir 2D(stilul Rusesc): 2 fire false pe 1 fir natural.
 • Vei învăța tehnica Fir cu Fir 3D, 4D, 5D, 6D (stilul Hollywood): împreună se numesc Hollywood Eyelashes Russian Volume.

Ce vei mai învăța în cadrul Academiei Skyline

Mai jos ai un mic rezumat cu ce vei mai învăța în cadrul academiei Skyline privind cursurile pentru Extensiile de Gene.
 1. TIPURI DE GENE- Vei învăța ce tipuri de gene există, cum să le deosebești și ce extensii de gene poți folosi în funcție de fiecare tip.
 2. CULORI GENE - Foarte important, vei învăța cu ce culori este indicat să lucrezi, unde să le folosești și de ce.
 3. CURBURI GENE - La fel ca genele naturale, extensiile de gene au curburi diferite. Vei învăța cum și în ce fel să deosebești genele pentru a aplica extensiile potrivite, tipuri de curburi ale genelor și aspectele acestora.
 4. FORMA EXTENSIILOR DE GENE - Vei învăța ce înseamnă forma extensiilor de gene, câte forme există și care sunt cele mai căutate. Totodată, vei învăța și cum să aplici genele în funcție de forma aleasă de client.
 5. CLASIFICAREA ADEZIVILOR - Vei învăța clasificarea adezivilor în funcție de peterea de uscare și lipire, cu care poți începe și cum poți avansa prin folosirea adezivilor cu putere de lipire rapidă și rezistență îndelungată.
 6. ÎNTREȚINEREA GENELOR - La acest curs vei învăța cum se face întreținerea extensiilor de gene în funcție de anotimp, în funcție de ten, în funcție de timpul dintre ședințe și în funcție de cum se expune clienta la mediul înconjurător (muncă în aer rece/cald).
 7. SFĂTUIREA PROASPETELOR MĂMICI - Ca orice artist în cadrul serviciilor de înfrumusețare, trebuie să știi cum să sfătuiești. Dar mai ales ai nevoie să știi cum să sfătuiești proaspetele mămici!
 8. REGULI DE ÎNGRIJIRE A EXTENSIILOR DE GENE - La baza fiecărui profesionist în serviciile de înfrumusețare, sunt reguli de bază și de neclintit. Vei învăța care sunt aceste reguli, cum să le pui în aplicare și cum să nu sari peste niciuna.
 9. RECOMANDĂRI - Ca orice academie care se respectă, te vom învăța ce recomandări trebuie să cunoști și ce trebuie să recomanzi mai departe clienților tăi, astfel încât să duci profesionalismul până la capăt.

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor