best website templates

Academia Skyline Beauty
Cursuri Constanța

Cursurile pentru înfrumusețare Skyline Constanța au ca obiectiv învățarea și formarea elevilor noștri, crearea de viitori masteri in domeniul frumuseții, livrarea unor practici bine documentate și cu aplicabilitate. Înscrie-te pentru cursurile Skyline Beauty Academy pentru Experiența și MasterClass-urile oferite de academia noastră.

Programează-te la Cursurile susținute de academia Skyline Beauty în Constanța

Dacă te-ai hotărât să faci parte din academia noastră, programează-te pentru cursurile tale favorite.

De ce Skyline Beauty Academy Constanța?

Perseverență și Profesionalism

Suntem împinși de perseverență și profesionalism, iar scopul nostru este să atingem perfecțiunea în predarea elevilor cele mai bune și de actualitate practici. Sunt mulți profesori pentru Extensii de Gene în acest oraș, dar noi am deschis una din cele mai mari academii de înfrumusețare în Constanța.

Livrăm profesionalism!

Beauty Upgrade

La academia Skyline vei învăța ce înseamnă cu adevărat Beauty Upgrade. Avem o gândire dinamică, vestică și deschisă. Poți da un adevărat beauty upgrade dacă înveți cu adevărat la o școală de prestigiu, unde dinamica și libertatea de gândire îmbinate cu imaginația creatoare a frumuseții sunt combinate în mod armonios.

Livrăm gândire creativă

Cursuri de calitate net superioară

Pentru a dovedi și amplifica diferența dintre o simplă școală de înfrumusețare și o academie, vom da dovadă de o calitate superioară pentru teoria și practica pe care le vei face în cadrul cursurilor noastre. Vor fi date exemple la fiecare pas, astfel încât să lucrăm și cu imaginația ta. Memoria scrisă dar și tehnica imaginației sunt recunoscute ca cele mai bune practici de predare. Pe parte de practică vei avea timp destul încât să "furi meseria" cu ușurință. 

Libertatea de a alege Cursul Favorit

Cursuri Micropigmentare

Un curs din ce în ce mai căutat de fetele care doresc să profeseze în ramura Beauty, cu specializare în micropigmentare. Oferim cursuri profesionale și practică pentru sub-ramura Micropigmentare în Constanța, astfel încât vei putea profesa imediat după absolvire.

Cursuri Gene

Serviciul pentru extensii de gene este unul dintre cele mai căutate profesii la ora actuală, datorită popularității crescânde din ultimii ani, dată de genele cu volum ridicat. Oferim cursuri de specializare și practică pentru gene 1D, 2D, 3D și altele în Constanța

Cursuri Machiaj

Machiajul profesional nu îl poți învăța oriunde și vă recomandăm să nu vă mulțumiți numai cu teoria și diploma obținută, așa cum fac multe școli de "specialitate". Noi oferim cursuri profesionale și practică pentru Machiaj în Constanța, astfel încât vei putea profesa imediat după absolvire.

Înscriere în Academia Skyline Beauty

Strada Dezrobirii 82A, Constanța 900234

Cursuri Micropigmentare, Extensii Gene și Machiaj

Te așteptăm în cea mai mare Academie de înfrumusețare deschisă în Constanța, pentru cursuri și MasterClass-uri cu prestigiu calitativ.
Skyline Beauty Academy

Iată câteva poze cu cursantele care au absolvit cursurile noastre | Skyline

Glisează din dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de micropigmentare full lips a buzelor.

Video Oficial

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor