Mobirise

Cursuri Micropigmentare
Constanța

Micropigmentarea este arhitectura sprâncenelor, ochilor și buzelor. Dacă ești hotărâtă să îți faci o carieră în acest domeniu, te invităm la cursurile specializate oferite de Skyline Beauty Academy. Oferim cursuri și practică la cele mai înalte standarde, acum și în Constanța.

Programează-te la Cursurile pentru Micropigmentare în Constanța

Dacă te-ai hotărât să faci parte din academia noastră, programează-te pentru cursuri.

INFORMEAZĂ-TE DESPRE CURSURI

Ce este de menționat, cursurile de micropigmentare vor îngloba toate părțile feței, indiferent că tu ai vrea să te axezi numai pe una din ele. Totodată, aceste cursuri de micropigmentare vor fi duplicate și de cursuri pentru extensii gene sau machiaj. În funcție de ceea ce dorești să faci, noi vom oferi mai mult, astfel încât să ai cunoștințe reale în mai multe câmpuri ale frumuseții.

Ce cursuri de Micropigmentare găsești la noi?

CURSURI MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE: POWDERING

Dacă dorești să te specializezi pe ramura de micropigmentare a sprâncenelor, la academia noastră poți învăța cum să faci procedura powdering de micropigmentare sprâncene. Cursurile, Masterclass-urile și practica îți va fi de folos în drumul tău spre performanță, fie că alegi să profesezi în Constanța sau în alt județ.

Te așteptăm cu drag!

CURSURI MICROPIGMENTARE OCHI EYELINER & EYESHADOW

Pentru a deveni un specialist în micropigmentarea ochilor, și aici ne referim la Eyeliner și Eyeshadow, trebuie să exersezi frecvent, să ai îndemânare și mai mult ca orice, perseverență. 

Acest tip de micropigmentare este din ce în ce mai căutat în rândul cursantelor noastre, acestea observând trendul în creștere. 

Skyline Beauty Academy oferă cursanțelor o serie de programe teoretice și practice, astfel încât vei învăța într-o manieră prietenoasă și dinamică.

Te așteptăm cu drag!

CURSURI DE MICROPIGMENTARE BUZE CONTUR ȘI FULL-LIPS

Orice femeie ar dori să adoarmă și să se trezească cu buze colorate și feminine, dar și conturul acestor buze este foarte important.

Skyline Beauty Academy oferă cursuri pentru micropigmentarea buzelor, contur și full-lips, cu baze temeinice în învățarea cursantelor noastre despre acest trend crescând.


ÎNCREDERE

Punând valoare pe calitate, oferim cele mai de încredere cursuri.

TEORIE

La baza fiecărui drum pavat cu aur este teoria din spatele acestuia.

PRACTICĂ

Pentru a înțelege o meserie este nevoie de multă practică.

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor