free site maker

Extensii Gene
1D, 2D, 3D, Russian Volume & Hollywood Volume

Spre deosebire de genele false, procesul de aplicare a extensiilor de gene este mult mai meticulos. În primul rând, un tehnician te va îndruma prin diferitele opțiuni de extensie a genelor: fibre, lungime și tip încovoiere. După ce ai găsit tipul de geană dorit, următorul pas este aplicarea acesteia - această parte este mai lentă deoarece specialistul în extensii va aplica extensiile una câte una, lipind o geană pe fiecare din genele tale naturale. Se va folosi o unealtă cu pensete pentru a atașa cu precizie aproximativ 160 de gene individuale la ochi (depinde și de ce anume alegi să faci).

BENEFICIILE EXTENSIILOR DE GENE

Impactul Vizual!

În primul rând, este vorba de frumusețea și impactul vizual pe care acestea le oferă. Fiind amplasate în zona oculară, vei fi remarcată mult mai ușor, oferindu-ți mai multă încredere în tine și dându-ți un aer mult mai feminin. Mai mult de atât, extensiile de gene 1D dau impresia de gene naturale. Rămâne la aprecierea ce tip de gene dorești să ai.

Extensiile de gene sunt din mătase sintetică!

Extensiile de gene sunt din mătase sintetică, vin în diferite forme și mărimi. Fiind din mătase, îți conferă o strălucire naturală, fiind foarte ușoare și flexibile. Totodată, extensiile de gene din mătase sintetică nu îți distrug genele naturale, nu conțin alergeni și sunt perfecte pentru purtare îndelungată.

Nu mai este nevoie de rimel!

Una dintre cele mai mari avantaje ale extensiilor de gene este că niciodată nu mai trebuie să porți rimelul cu tine. Dimineața când te trezești, vei avea genele superbe și totodată vei reduce și timpul de pregătire (mai ales dacă obișnuiești să te machiezi zilnic). Adio rimel, bine ai venit frumusețe de dimineață!

CE FEL DE EXTENSII DE GENE APLICĂM LA SKYLINE BEAUTY ACADEMY?

Echipa noastră îți va recomanda una dintre cele mai potrivite tipuri de extensii pentru genele tale. 

PREȚ 160 RON

Extensii Gene 1D

Extensiile de gene cu care a început totul! Se mai numesc și "clasicele". Cu extensiile 1D vei obține efectul „RIMMEL EFFECT” dorit. Tehnica este simplă; o extensie este plasată pe fiecare geană naturală. Există diferite diametre disponibile, pentru a crea o privire diferită de la cea mai discretă la cea mai definită.  Aceasta este alegerea perfectă dacă doești un rezultat natural. 

PREȚ 180 RON

Extensii Gene 2D

Dacă 1D oferă un efect de Rimmel, cu 2D veți obține faimosul EYELINER EFFECT. Extensiile de gene 2D încă arată foarte natural, dar adaugă o notă de volum. Diferența față de 1D este în principiu că, cu gene 2D, plasăm două extensii pe fiecare geană naturală. Acestea sunt extensii care vor dubla magia privirii tale. 

PREȚ 210 RON

Extensii Gene 3D

Dacă dorești mai mult volum decât cu 2D, aceste extensii de gene sunt pentru tine. Genele 3D creează o umbră mică pe care ne place să o numim EYESHADOW EFFECT. Acesta este volumul intermediar și foarte popular din punctul de vedere al clienților noștri. Extensiile de gene 3D vor da mai multă definiție și profunzime aspectului tău. 

PREȚ 250 RON

Russian Volume

Cel mai nou trend în lumea extensiilor genelor și nu este greu sa-ți dai seama de ce! Extensiile de gene Russian Volume reușesc să îți dea acel GLAM LOOK fiind voluminoase, rămânând totuși naturale și subtile.

PREȚ 350 RON

Hollywood Volume

Ideea din spatele acestor extensii de gene este că numai una este aplicată fiecărei gene naturale. Acestea nu sunt lipite între două gene de-ale tale, ci fiecare bont este izolat, apoi se aplică o extensie de geană deasupra celei naturale. Acest lucru înseamnă că, pe măsură ce genele tale naturale cresc, extensiile de gene Hollywood vor crește odată cu acestea.

TIPURI ȘI MODELE DE EXTENSII PENTRU GENE PE CARE AI PUTEA SĂ LE ÎNCERCI

Orice extensii de gene ai alege, suntem sigure că va fi o alegere extraordinară, deoarece nimeni nu-și cunoaște corpul și gusturile mai bine ca tine. Dar ne-am gândit să îți dăm câteva exemple, în cazul în care ești nehotărâtă.

Natural Effect

Genele naturale reprezintă extensii 1D și vor determina rezultatele pe baza:
- Numărul genelor tale naturale
- Curba genelor tale
- Diametrul și lungimea
- Forma ochilor tăi 

Eyeliner Effect

Efectul Eyeliner este perfect pentru oricine! Acest model de extensii este ales de fetele care doresc să-și scoată în evidență linia naturală a genelor. Este perfect dacă dorești o „atingere” de volum pentru genele tale. 

Cat Eye Effect

Te atrage lungimea suplimentară la sfârșitul liniei de gene?
Cat Eye Effect este perfectă pentru a-ți lărgi aspectul ochiului și pentru a da efectul special pe care încerci să îl obții cu Eyliner effect. *

Kim Effect

Efectul Kim este unul special care îți va lumina aspectul. Se compune dintr-o bază de genelor care furnizează densitate cu câteva gene mai lungi ici-colo, care adaugă tinerețe și deschid ochii. *

Eyeshadow Effect

Acest efect va ridica și va alungi privirea. Este, de asemenea, una dintre opțiunile noastre cele mai populare printre fetele sau femeile trecute de 30 ani! *

Open Eye Effect

Vrei ochi mai mari și mai expresivi? Luminează-ți privirea cu acest efect! Toate am visat la o privire sexy, unde ochii sunt scoși în evidență.. acum o poți avea! *

* Modelul Cat Eye Effect este unul dintre cele mai populare efecte. Dacă ai ochi în formă de migdală sau ochi ușor rotunzi, acest efect te va avantaja. 
* Modelul Kim Effect te va avantaja dacă ai ochii alungiți
* Modelul Eyeshadow Effect este perfect dacă ai ochi înfundați.
* Modelul Open Eye Effect este perfect dacă ai ochii mici, alungiți sau „răsuciți”. 

La cât timp se face întreținerea?

În general, pentru extensiile de gene este nevoie de întreținere o dată la 3-6 săptămâni. În medie, se pierd, natural am putea adăuga, cam 1-3 fire pe zi, de aceea este nevoie să vii pentru întreținere. Indiferent că ai extensii de gene sau nu, pierderea genelor naturale este normală, lăsând loc să crească altele noi.
Numai că pe partea de extensii pentru gene ai posibilitatea să le întreții și să le reîntregești.

Vedete care și-au făcut Extensii de Gene la noi

Vedetele își aleg cu grijă salonul de înfrumusețare, astfel, în Constanța au ajuns la salonul Skyline Beauty. Iat-o pe cântăreața Kaira purtând gene 1D, serviciul fiind realizat de Alexa Panait.

Cântăreața Kaira

Iată câteva exemple pentru extensiile de gene făcute de salonul nostru | Skyline

Glisează de la dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de micropigmentare sprâncene powdering

Programează-te pentru a-ți extinde genele

Tehnicienii noștri te vor ajuta să-ți alegi extensiile potrivite. Fie că este prima dată când ne treci pragul sau ești veterană, vei vedea că noi oferim atât prețuri excelente, cât și o doză mare de optimism, bun simț și profesionalism. 

Video Oficial pentru Extensii Gene Skyline

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor