bootstrap responsive templates

Micropigmentarea Buzelor
Contur sau FullLips

Această procedură de micropigmentare este concepută pentru a defini buzele, nu pentru a crea volum (ca în cazul botox). Micropigmentarea buzelor va da aspectul de buze pline, conturate, creând iluzia de mărime. Există două variante de micropigmentare a buzelor: contur și full lips.

Micropigmentare Buze Full Lips

Micropigmentarea buzelor Full Lips este cea mai versatilă procedură de îmbunătățire folosită în zilele noastre. Aceasta nu este numai un moft, ci este o procedură de corectare și împlinire a buzelor deformate sau asimetrice. Totodată, acest trend este în plină ascensiune deoarece buzele au devenit un simbol al frumuseții și senzualității. Această tehnică de micropigmentare (full lips) acoperă toate neregulile "naturale" ale buzelor tale, dând un aspect excelent, de durată, care nu va trece neobservat.
Retușul pentru această procedură se face după 4, maxim 8 săptămâni.
Pentru această procedură avem tehnicieni profesioniști în dermopigmentare, specializați în realizarea micropigmentării, fiind pasionați și dedicați muncii lor. 
Această procedură de dermopigmentare oferă buze frumos conturate si colorate toată ziua, nemaifiind nevoie să te rujezi zilnic, lăsându-ți mai mult timp pentru tine. Totodată, Micropigmentarea Full Lips te scutește de cele mai multe situații neplăcute cauzate de rujul buzelor: urmele lăsate pe pahar sau haine, buzele colorate inegal sau rujul care îți dă bătaie de cap la plajă sau piscină.

Iată câteva exemple pentru micropigmentarea buzelor Full-Lips | Skyline

Glisează din dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de micropigmentare full lips a buzelor.

Micropigmentare Contur Buze

La fel ca micropigmentarea full lips, această procedură de conturare este folosită pentru a corecta asimetria părților exterioare ale buzelor. Micropigmentarea buzelor prin conturarea acestora este folosită în mare parte de fetele care schimbă frecvent nuanța rujului și nu doresc să-l aplice pe buze deja pigmentate (la full lips nu mai este nevoie de ruj). Dacă ești una din aceste fete dar dorești totuși un contur al buzelor bine definit, Micropigmentarea Buzelor prin Conturare este ceea ce-ți trebuie.
Conturarea buzelor prin micropigmentare îți va da acel boost de frumusețe, mai multă încredere în sine și buze senzuale.
La salonul Skyline, tehnicienii noștri în dermopigmentare te vor ghida în tot procesul de micropigmentare și vor oferii servicii de calitate mult mai ridicată față de alte saloane din acest domeniu.

Micropigmentarea Buzelor prin Contur o mai poți face dacă:

  • Sunt subțiri sau decolorate, încât nu se mai văd bine
  • Și-au pierdut din volum, iar tu nu le mai consideri îndeajuns de atractive (complexitate)
  • Buzele sunt inegale sau vizibil disproporționate
  • Conturul buzelor nu are o forma bine definită
  • Au aparut ridurile fine odată cu vârsta
  • Colțurile gurii sunt decolorate sau nu au o terminație vizibilă
  • Centrul gurii nu este bine conturat

Programează-te pentru Micropigmentarea Buzelor

Dacă te-ai hotărât sau te-am convins că micropigmentarea buzelor (indiferent că alegi Full Lips sau numai Contur) este pentru tine, am fi onorați să devi clienta noastră. Te așteptăm cu drag în salonul Skyline, unde profesionalismul și transparența ne definesc.

Video Oficial

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor