free bootstrap themes

Salon de Coafură și HairStyle
în Constanța

Una din cele mai vizibile elemente ale unei femei este podoaba capilară. Astfel coafura este una din cele mai importante aspecte în frumusețe, mai ales dacă ai un eveniment important în viitorul apropiat. Hair stylist-ii noștri au experiența necesară pentru a da părului tău un aspect senzațional și cu siguranță va fi remarcat. Te așteptăm în salonul nostru din Constanța pentru o Coafură Senzațională.

Tipuri de Coafură

Indiferent că vrei o coafură simplă sau complexă, pentru nunta, botez sau orice alt eveniment, poți încerca serviciile noastre și îți garantăm că vei fi foarte mulțumită. Mai jos vom enumera câteva din coafurile principale pe care le facem frecvent.

Coafuri Simple pentru femei cât mai naturale

Încă din 2018, unul din cele mai în vogă trend-uri este cel natural, iar clientele noastre doresc o mică atingere pentru volum și așezământ al părului. Coafurile simple sunt tot mai folosite și nu este nevoie să te uiți în oglindă din oră în oră să vezi dacă coafura ta a rămas intactă. Așadar, îți poți face o coafură simplă, naturală și cu puțin volum la salonul nostru din Constanța.

Coafuri Complexe pentru femei vibrante

Dacă ai un eveniment foarte important în viața ta, iar coafurile simple nu sunt genul tău, ne poți cere să facem orice tip de coafură dorești, astfel încât tu să te simți frumoasă, vibrantă și plină de încredere. Cu extensii de păr sau cu mult volum, vom face exact ceea ce-ți dorești. Poți veni cu o poză la tine dacă ai un model de coafură anume. Te așteptăm în salonul nostru Skyline Beauty din Constanța!

Coafură pentru Majorat

Dacă ai făcut 18 ani, este nevoie să arăți ca o adevărată prințesă. Imortalizarea atemporală realizată de pozele făcute în seara petrecerii trebuie să te arate în lumina reflectoarelor, iar când te vei uita în urmă să îți placă tot la tine, inclusiv coafura. Așa că te poți lăsa pe mâinile dibace ale stylist-ilor noștri privind coafura ta pentru petrecerea majoratului.

Coafură pentru Nuntă

Dacă ai fost invitată la nuntă, coafura este nelipsită de pe lista de „to do before”, așa că noi te vom ajuta cu coafura ta, fie ea simplă sau complexă. Ca invitată trebuie să arăți splendid, știm asta, iar specialiștii noștri vor face tot posibilul să fie așa. Profesionalismul nostru se trage din iubirea pentru arta părului, creând dintr-o coafură o operă de artă personalizată pentru fiecare clientă în parte.

Coafură pentru Mireasă

Coafura pentru mireasă este unică pentru fiecare dintre voi. Din punctul nostru de vedere, fiecare mireasă trebuie să aibă o coafură realizată perfect, cu produse profesionale de o calitate înalta, să se potrivească perfect cu look-ul, rochia și machiajul acesteia. Înainte de a ne apuca de coafură vom discuta cu tine înainte, pentru a vedea ceea ce tu îți dorești să obții de la coafura ta. Coafura și machiajul sunt elementele care vor ieși imediat în evidență, iar acestea trebuie făcute cu măiestrie de profesioniști în domeniu. Mai mult de atât, poți avea toate serviciile de înfrumusețare într-un singur loc, astfel câștigând timp prețios în ziua nunții. Te așteptăm la salonul nostru din Constanța!

Coafură pentru Domnișoare de Onoare, Soacră sau Nașă

Cum o nuntă nu este posibilă fără domnișoare de onoare, soacră sau nașă, noi oferim pentru voi pachet complet pentru cele mai importante femei de la acest eveniment. 

Iată câteva exemple pentru Coafuri Profesionale | Skyline

Glisează din dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări Coafuri Profesionale.

Programează-te pentru o Coafură care iese în evidență

Dacă te-ai hotărât sau te-am convins că o coafură bine făcută, cu produse profesionale este pentru tine, am fi onorați să devi clienta noastră. Te așteptăm cu drag în salonul Skyline, unde profesionalismul și transparența ne definesc.

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor