bootstrap template

Frizerie și HairStyle Bărbați
Constanța

Salonul de înfrumusețare Skyline oferă servicii de frizerie și hairstyle pentru bărbați. Specialiștii noștri în frizerie pentru bărbați pot oferi servicii cu o performanța rară, cu mâini dibace și cu "arta în sânge". Indiferent că vrei să îți faci o frizură simplă sau una foarte complicată, te asigurăm că serviciile de frizerie Skyline se vor ridica la așteptările tale.

Tuns/HairStyle Bărbați Constanța

Dacă ești bărbat și cauți un loc confortabil, profesionalism și vizionari, poți apela la serviciile de frizerie pentru bărbați Skyline pentru un look modern, în trend și după gusturile tale.

Tuns Bărbați din Mașină

Dacă vrei o frizură foarte simplă și tunsul este numai din mașină, atunci și prețul este pe măsură. Tuns simplu = preț mai mic! Vino la Skyline Salon pentru un tuns rapid și eficient.

Aranjat Păr Bărbați - Frizură

Dacă te-ai tuns dar nu îți iese frizura pe care ai dori-o, te putem ajuta cu aranjarea părului într-un mod profesional. Dacă ai un eveniment special, cum ar fi nuntă, botez, petrecere privată sau orice alt tip de petrecere, te așteptăm pentru ați aranja părul la salonul nostru.

Tuns Copii

Tunsul copiilor trebuie să fie delicat, simplu și oarecum distractiv. Dacă nu ai găsit frizerul potrivit pentru copilul tău, poți veni la salonul nostru din Constanța pentru un tuns perfect cu un frizer capabil.

Tuns Barbă din Mașină

Pentru un aspect desăvârșit al bărbii tale poți apela la frizerii noștri pentru un plus de profesionalism. Această opțiune este aleasă mai ales de cei care participă la un eveniment important (nuntă, botez, petrecere privată).

Aranjat Barbă cu Briciul

Se zice că numai cele mai dibace mâini pot folosi briciul la perfecție, iar noi, echipa de frizeri Skyline, vom da dovadă de profesionalism îmbinat cu artă, astfel încât barba ta să capete o formă excepțională, potrivită cu fizionomia feței tale.

Masaj Capilar

Cu toții avem nevoie de un masaj câteodată. Dar totuși ai putea îmbina utilul cu plăcutul, astfel încât dacă vii să te tunzi, poți selecta și serviciul de Masaj, astfel încât să pleci de la noi mai calm și aranjat.  Te așteptăm la salonul Skyline Constanța pentru un masaj capilar profesional.

Iată câteva exemple pentru Frizerie și Aranjarea Bărbii | Skyline

Glisează din dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de frizerie sau tunsul ori aranjarea bărbii.

Programează-te pentru serviciul de Frizerie

Dacă te-ai hotărât sau te-am convins că serviciile de Frizerie sunt pentru tine, am fi onorați să devii clientul nostru. Te așteptăm cu drag în salonul Skyline, unde profesionalismul și transparența ne definesc.

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor