html templates

Unghii și Tips cu Gel
Manichiură și Pedichiură cu Ojă Semipermanentă

În frumusețe, unghiile tale joacă un rol important. Încrederea în sine a unei femei e dată de look, și nu este de ajuns să te aranjezi numai în partea superioară a corpului (buze, ochi, sprâncene, păr), unghiile fiind la vedere în momentul în care tu gesticulezi, arăți ceva, butonezi telefonul (da, până și cele mai mici gesturi sunt observate), îți bei cafeaua sau alte acțiuni voite.

Construcție cu Gel pentru Unghii

Probabil ai tot auzit de această construcție cu gel de la prietene, rude sau din publicitatea digitală. Această procedură a intrat în trend deoarece frumusețea dată de unghia cu gel este de nemăsurat, iar beneficiile frumuseții sunt nemărginite. Datorită construcției cu gel, femeile din ziua de azi își pot satisface orice vis din punct de vedere al look-ului, chiar dacă unghiile naturale nu permiteau înainte prea multe modificări sau design-uri.

Este mult mai ușor să îngrijești și să menții unghiile cu gel, deoarece un strat subțire de protecție protejează unghia naturală de efectele dăunătoare ale diferiților factori de mediu. Una dintre cele mai bune și mai sigure modalități de a asigura frumusețea unghiilor - gelul UV, face ca unghiile să fie netede și strălucitoare, fără a le distruge. Construcția cu gel oferă unghiilor un aspect plăcut, se usucă mai repede decât alte tipuri de manichiură, au o durată de viață mai mare și au un finisaj lucios.

Tips cu Gel pentru Unghii

Tipsul cu gel este o extensie a unghiei, care nu afectează în nici un fel partea exterioară a acesteia. Probabil ai încercat măcar o dată procedura de construcție cu gel și cu siguranță ți-a plăcut cum arătau unghiile. Dar gândește-te ce obții dacă vei extinde unghia mai mult decât ar putea să crească cea naturală, mai puternică ca și construcție, dând orice formă îți vine în minte.

Tipsurile cu gel pentru unghii adaugă lungimea la unghiile obișnuite și sunt la fel de puternice și de lungă durată ca acrilele, dar fără pulberea sau substanțele chimice dure. Dacă nu ai încercat până acum așa ceva, lasă experiența noastră să îți facă primul set de unghii. Dacă ai mai avut tips-uri cu gel, știi că este nevoie de oameni cu experiență pentru a te mulțumi. Te așteptăm în salonul Skyline Beauty Academy pentru a încerca serviciile noastre și a proba standardele ridicate de specialiștii noștri.

Manichiură și Pedichiură cu Ojă Semipermanentă

Unghiile tale nu sunt de neglijat. La Skyline Beauty vei găsi experți care te vor ajuta cu manichiura și pedichiura, cu proceduri mai simple, totuși care pot fi complexe în funcție de modelul ales. Unghiile tale vor arăta mai bine datorită faptului că folosim numai ojă semipermanentă profesională care nu se degradeaza repede, așa cum pățești cu oja cumpărată din magazine. Experiența specialiștilor noștri va fi dovedită de faptul că poți veni cu poze sau modele, iar noi vom reproduce orice model dorit de tine. Mai mult de atât, putem să îți dăm idei pentru personalizarea unghiilor, astfel încât să aducem o pată de originalitate pentru tine.

Pedichiură cu Gel

Dacă nu vrei să te mulțumești numai cu manichiura,  dacă porți des sandale sau îți place să mergi la plajă vara, poți face pedichiura cu gel pentru un plus de frumusețe. Lasă specialiștii noștri să se ocupe de înfrumusețarea unghiilor de la picioare, fie că vii cu un model pe care-l dorești, fie că te bazezi pe experiența noastra. Noi livrăm frumusețe, tu doar bucură-te de momente!

Iată câteva exemple pentru Unghii cu gel sau Ojă Semipermanentă | Skyline

Glisează din dreapta spre stânga pentru a vedea mai multe poze.
Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de construcții cu gel sau să vezi mai multe poze.

Programează-te pentru Manichiură sau Pedichiură cu Gel sau Ojă Semipermanentă

Dacă te-ai hotărât sau te-am convins că serviciile Skyline în materie de Manichiură și Pedichiură (cu Gel sau Ojă semipermanentă) este pentru tine, am fi onorați să devi clienta noastră. Te așteptăm cu drag în salonul Skyline, unde profesionalismul și transparența ne definesc.

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor